Written by 08:00 Audio, Destacada, Perfils

Clàudia Tremps, pionera en ultratrails

Pioneres és un pòdcast creat i protagonitzat per dones; un espai que vol donar veu a totes aquelles que, des de l’ombra, han estat les primeres en el seu àmbit a Catalunya. La sèrie revela la identitat de les dones que, des de diferents contextos, han obert camí i permès a la resta seguir avançant.

Clàudia Tremps

L’ultrafondista de muntanya, Clàudia Tremps, és un de les dones més joves que ha completat els 170 quilòmetres de l’Ultra Trail del Mont Blanc (UTMB). Ho va fer el 2021 quan tenia 25 anys, classificant-se com a novena fèmina en el moment de travessar la meta. En la mateixa distància, però en solitari, Tremps va marcar-se un any abans el repte de resseguir corrent el perímetre del Ripollès. Ho va fer després que la pandèmia obligués a ajornar la primera UTMB que havia previst fer.

Escucha “pioneres 02: Clàudia Tremps” en Spreaker.

La corredora d’ultratrails a la muntanya, Clàudia Tremps. (Fotografia: Cedida a Insights per Clàudia Tremps)

Autor

(Visited 52 times, 1 visits today)
Etiquetes: Last modified: 17 d'abril de 2023
Close