Written by 11:33 Destacada, Panorames

Dones i tecnologia: la necessitat de trencar estereotips

El món de la tecnologia es mou a un ritme frenètic. Actualment és una part indispensable de la nostra vida, i depenem d’ella per dur a terme les nostres tasques quotidianes. Però, comptem amb igualtat d’oportunitats entre dones i homes? Existeix una bretxa digital de gènere? Tenen les nenes les mateixes probabilitats que els nens de desenvolupar capacitats i aficions associades a l’omnipresent àmbit de la tecnologia? El següent reportatge sonor indaga sobre com el fet de pertànyer al gènere femení pot, encara, comportar una desigual relació amb la tecnologia.  Un reportatge d’Olatz Perez i Guillem Perramon.

Autor

(Visited 109 times, 1 visits today)
Etiquetes: , , Last modified: 6 de maig de 2021
Close