Informació legal

El lloc web i el domini uvic.cat corresponen a la Fundació Universitària Balmes, titular de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC), amb CIF G58020124 i domicili al Carrer Perot Rocaguinarda, 17 de Vic (CP 08500), telèfon 938 861 222 i adreça electrònica universitatdevic @ uvic.cat. Figura inscrita al Registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya amb el número 150.

La informació facilitada per mitjà d’aquest lloc web no substitueix la que figura a la seu electrònica de la Fundació o en els canals i plataformes de la seu electrònica adoptats per la Fundació, única que té plena validesa legal.

La Fundació no es fa responsable del contingut, exactitud i actualització de la informació que prové d’altres persones que figuri al lloc web o a la que es faci remissió per mitjà d’enllaços o altres sistemes.

El lloc web i els seus continguts, inclosos els textos, imatges, gràfics, bases de dades i qualsevol altre material, es posen a disposició pública amb finalitats d’informació i per oferir serveis en el marc de les competències i funcions pròpies de la Fundació. Existeixen drets de propietat intel·lectual sobre alguns d’aquests continguts que corresponen o bé a la Fundació o a terceres persones que n’han autoritzat la utilització per aquest mitjà.

De forma general, i llevat que s’indiqui el contrari de forma expressa per a casos singulars, es pot portar a terme la reproducció, distribució i comunicació pública dels continguts d’aquest lloc web sempre que quedi constància de la procedència. No obstant això, no es podran utilitzar els continguts per a usos comercials, ni fer-ne obres derivades, sense autorització expressa de la Fundació.

Aquestes condicions regeixen per als continguts del lloc web protegits per drets d’autor i es resumeixen amb la llicència Reconeixement – No Comercial – Compartir Igual 4.0 (CC BY-NC-SA 4.0) de Creative Commons.

L’escut oficial de la Fundació i els altres dissenys i logotips que la identifiquen només poden ser reproduïts i utilitzats amb autorització prèvia de la Fundació, o bé quan es tracti d’identificar activitats o iniciatives que compten amb el suport explícit de la Fundació. La Fundació n’autoritza també usos no lucratius amb finalitats educatives, de recerca, estudi o difusió cultural.

En l’exercici de les seves competències i funcions la Fundació tracta dades personals. En aquest lloc web i a la seu electrònica de l’Ajuntament de Vic hi figuren formularis que permeten a la Fundació obtenir dades. Els formularis informen de les finalitats de la recollida i dels aspectes més rellevants del tractament. A l’inici d’aquesta pàgina trobaràs la pestanya Avís Legal i Protecció de Dades per veure la política de protecció de dades de la Fundació.

La Fundació informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) que permeten fer més còmoda i ràpida la comunicació que s’estableix entre l’usuari i el lloc web. La vigència d’aquestes galetes es limita a la necessària per aconseguir aquests objectius. L’usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador d’Internet per a obtenir un millor coneixement i control de les galetes. Vostè ha estat informat prèviament de la seva instal·lació. Trobarà més informació a la pestanya Política de Cookies de l’inici de la pàgina.

La Fundació no es fa responsable davant dels usuaris del seu lloc web dels possibles danys o perjudicis que es puguin derivar d’interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, sobrecàrrega de les línies, avaries o desconnexions quan estiguin motivades per causes que li són alienes. Tampoc no se’n fa dels danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control de la Fundació. Sempre que sigui possible advertirà prèviament de les interrupcions en el funcionament del web i dels serveis.

(Visited 7 times, 1 visits today)
Last modified: 4 d'abril de 2021

Comments are closed.

Close